ШАНОВНІ ШАХТАРІ ЛУГАНЩИНИ!

Спортивный Донбасс

Луганщина – шахтарський край! І найпопулярніший вид спорту – футбол – завжди був присутнім у шахтарських колективах. В історії футболу Луганщини – чимало титулів завойовували саме шахтарські команди. Були часи, коли чемпіонат Луганщини майже на 90 відсотків складався з команд гірників усіх шахтарських регіонів області.

 На всіх шахтах Луганщини були футбольні поля і жодне професійне свято вашої мужньої професії не відбувалося без футболу. А більшість футболістів луганської «Зорі» чемпіонського зразка-1972 були робітниками саме вугільних підприємств.

У теперішні часи і в тіх умовах, які, на жаль, склалися на Луганщині, футбол у  небагатьох шахтарських колективах області продовжує жити в тій чи іншій формі. Хотілося б покращення соціально-економічного становища у шахтарських регіонах нашої області, що, ми в це віримо, одразу оживить і футбол. Бо важка шахтарська праця та наш вид спорту – завжди йшли поруч, бо вони – для мужніх, спритних та витривалих людей.

Сьогодні хочеться поздоровити всіх футбольних людей Луганщини і, перш за все, – ветеранів шахтарської праці-ветеранів футболу – нинішніх шахтарів-футболістів, керівників різних рівнів вугільної отраслі, роками вкладавших душу й серце в розвиток футболу на підприємствах, ваші родини, мешканців усіх футбольних регіонів Луганщини  і побажати вам наснаги, міцного здоров’я, добробуту, мирного неба та незгасимої надії на все краще!

З Днем Шахтаря, футбольна Луганщино!

 

Голова «Луганської обласної асоціації футболу» Ігор Шопін

27 серпня 2021 року

По материалам — Луганської обласної асоціації футболу

Запись опубликована в рубрике Спортивный Донбасс. Добавьте в закладки постоянную ссылку.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *