«ЧЕМПІОНАТ ЛУГАНЩИНИ-2022». ЮРІЙ КРАВЧЕНКО: «У НАСТУПНОМУ СЕЗОНІ ЧЕМПІОНАТ ЛУГАНЩИНИ-2022 ЗНОВУ ОТРИМАЄ СТАТУС ГРУПОВОГО ТУРНІРУ «ДРУГОЇ ЛІГИ» НАЦІОНАЛЬНОЇ ПЕРШОСТІ»

Спортивный Донбасс

Прес-служба «Луганської обласної асоціації футболу» («ЛОАФ») в особі автора цих рядків продовжує бесіду з головою колективного члена «ЛОАФ» — «Асоціації футзалу Луганської області» («АФЛО») – Юрієм Кравченко — напередодні відкриття офіційного футзального сезону-2022.

«Як і в минулому сезоні, а це був першій в історії футзалу України сезон, коли обласні асоціації футзалу отримали право паралельно з обласними чемпіонатами проводити й групові турніри (перший етап) національної першості серед команд «Другої ліги», — говорить Юрій Кравченко. – Такий експеримент себе цілком виправдав, він придав системність змаганням «Другої ліги» національної першості, різко збільшив кількість учасників «Другої ліги», зменшив фінансове навантаження на клуби й, що важливо, придав більшої  ваги чемпіонатам областей. Луганщина – не виключення. У нас був хай і не кількісний, але дуже авторитетний й високий за рівнем турнір чемпіонату Луганщини-2021 у «Вищій лізі», який одночасно став і груповим турніром «Другої ліги» національної першості. «Асоціація фут залу України» («АФУ») і в наступному сезоні зберегла систему змагань у цьому ешелоні українського футзалу й чемпіонат Луганщини-2022 стане одночасно й першим етапом першості України-2022 серед клубів «Другої ліги». Сподіваюсь, що він пройде на якісному рівні».

 

Олександр Мазан, прес-служба «Луганської обласної асоціації футболу», 1 жовтня  2021 року

По материалам — Луганської обласної асоціації футболу

Запись опубликована в рубрике Спортивный Донбасс. Добавьте в закладки постоянную ссылку.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *