«ЧЕМПІОНАТ ЛУГАНЩИНИ-2021»: ДМИТРО ЖДАНОВ ПІДПИСАВ КОНТРАКТ З ПРОФЕСІОНАЛЬНИМ КЛУБОМ

Спортивный Донбасс

Автор цього тексту у своїх численних відеотрансляціях матчів за участю новоспеченого чемпіона Луганщини-2021 – «Лисичанського Будівельника» — неодноразово висловлював думку про те, що низка футболістів «Лисичанського Будівельника» та інших клубів чемпіонату та першості Луганщини заслуговують на те,

 щоби грати на більш високому, у тому числі й професіональному рівні. Зокрема, це стосувалось опорного півзахисника «Лисичанського Будівельника», вихованця алчевського футболу та Академії донецького «Шахтаря» Дмитра Жданова (1997).

Якою ж несподіванкою для мене став перегляд відеотрансляції матчу команд «Групи «А» «Другої ліги» першості України «Мукачево» — «Любомир» Ставище, коли коментатор оголосив на 67-й хвилині заміну у складі гостей і на поле вийшов Дмитро Жданов. Я спершу не звернув уваги на прізвище футболіста, тому що знаю принаймі ще двох Жданових, які виступають у чемпіонаті/першості України. Але коли камера показала Дмитра Жданова більш-менш крупним планом, тоді сумнівів, що це саме той Жданов, який кілька днів тому завойував   чемпіонство Луганщини-2021 у складі «Лисичанського Будівельника», у мене вже не виникало.

Отже, в останній день «трансферного вікна» футболіст з чемпіонату Луганщини Дмитро Жданов підписав контракт з аутсайдером «Групи «А» «Другої ліги» національної першості  «Любомир» Ставище з Київщини і вже дебютував у цій команді.

Детальніше про цей трансфер – у наступних матеріалах прес-служби «Луганської обласної асоціації футболу».

 

Олександр Мазан, прес-служба «Луганської обласної асоціації футболу», 3 вересня 2021 року

По материалам — Луганської обласної асоціації футболу

Запись опубликована в рубрике Спортивный Донбасс. Добавьте в закладки постоянную ссылку.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *