«ЧЕМПІОНАТ ЛУГАНЩИНИ-2021»: «БИТВА БОМБАРДИРІВ»: МИКОЛА СТЕЦЕНКО VS ВІКТОР СОЛОДКИЙ — 17:15

Спортивный Донбасс

У чемпіонаті Луганщини-2021 за тур до його фінішу зберігається, за великим рахунком, дві інтриги. Якщо в боротьбі за «бронзу», до якої як ніколи близька марківська «Нива», ця інтрига вельми умовна, то гонитва кращих бомбардирів «Першої ліги» вийшла на фінішну пряму і за крок до фінішу лідірувавший весь чемпіонат нападник шульгинського «Скіфа» Віктор Солодкий має в своєму активі 15 голів,

 тоді як зробивший в останньому турі дубль Микола Стеценко, який приєднався до «Лисичанського будівельника» вже по ходу сезону, вийшов вперед на два голи і, маючи на своєму рахунку 17 голів, є своєрідним фаворитом в цій боротьбі.

Нагадаю, що 25 вересня 2021 року в останньому турі чемпіонату Луганщини-2021 Віктор Солодкий та його «Скіф» приймають вмотивований сєверодонецький «Fly Time», який зберігає ту саму інтригу в боротьбі за «бронзу». А ось Микола Стеценко та його «Лисичанський Будівельник» на очах у рідної публіки в Лисичанську буде приймати «Кремінну», яка ні вище, ні нижче своєї п’ятої сходинки не підніметься і не опуститься за будь-яких розкладів. Думаю, що шансів у Миколи Стеценко на «Золоту Бутсу» більше, але все покаже поле, яке, яка кажуть, прямокутне, а м’яч, звісно, поки що круглий.

Прес-служба буде уважно слідкувати за цією дуелью кращих бомбардирів чемпіонату Луганщини-2021 в режимі он-лайн.

 

Олександр Мазан, 18 вересня 2021 року

Запись опубликована в рубрике Спортивный Донбасс. Добавьте в закладки постоянную ссылку.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *