«СУПЕРКУБОК ЛУГАНЩИНИ-2021»: «СКІФ» ШУЛЬГИНКА ЗІГРАЄ З «FLY TIME» СЄВЕРОДОНЕЦЬК

Спортивный Донбасс

 «Луганська обласна асоціація футболу» («ЛОАФ»)  продовжила футбольний сезон на Луганщині двома турнірами – «Суперкубком Луганщини-2021» та «Кубком ліги Луганщини-2021». Зокрема, у матчі на «Суперкубок Луганщини-2021» було запропоновано зіграти чемпіонові Луганщини-2021 – «Лисичансьому Будівельнику» — та володарю «Кубку Луганщини-2021» — шульгинському «Скіфу».

 На цей час відомо, що «Скіф» погодився з пропозицією, а «Лисичанський Будівельник» запропонував цей матч провести на початку наступного сезону. Зі своїми аргументами відмовився від участі у матчі й бронзовий призер чемпіонату Луганщини-2021 – марківська  «Нива». Наступна пропозиція надійшла до четвертої команди чемпіонату Луганщини-2021 – сєверодонецького «Fly Time» і вона була прийнята. Таким чином, 2 жовтня 2021 року о 13-й годині на стадіоні «Колос» у Новоайдарі в матчі за «Суперкубок Луганщини-2021» зустрінуться «Скіф» Шульгинка — «Fly Time» Сєверодонецьк.

«Луганська обласна асоціація футболу» витримала принципову позицію, різні клуби витримали свою позицію й футбольна Луганщина стане свідком матчу за «Суперкубок Луганщини-2021» і це головне, а вже проякість цього матчу можна буде розмовляти по його закінченню. Хочеться також побажати  всім, хто намагається висловити свою точку зору з питання проведення  матчу, бути толерантними й поважати точку зору  опонентів.

 

Олександр Мазан, прес-служба «Луганської обласної асоціації футболу», 30 вересня 2021 року

По материалам — Луганської обласної асоціації футболу

Запись опубликована в рубрике Спортивный Донбасс. Добавьте в закладки постоянную ссылку.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *