СЕРГІЙ РОМАНОВ ЗАЛИШАЄТЬСЯ У СКЛАДІ «ГІРНИКА-СПОРТ» З ГОРІШНІХ ПЛАВНІВ?!

Спортивный Донбасс

Вихованець футболу Луганщини Сергій Романов (1997, Попасна) – колишній футболіст чемпіонату Луганщини у складі рубіжанської «Зорі» (2016) минулий сезон провів у складі «Гірника-Спорт» з Горішніх Плавнів, з яким посів ‘яте місце і був одним з лідерів команди Ігоря Жабченко.

 Втім, контракт Сергія Романова-молодшого (його батько – Сергій Романов-старший – відомий на Луганщині дитячий тренер з ДЮСШ Попасна) належить харківському «Металові» (чи то пак вже «Металістові»). У Горішніх Плавнях він грав на правах оренди, як і ще один футболіст «Металу» — Владислав Краєв.

Після відпустки «Металіст» (колишній «Метал»), який переміг у «Другій лізі» першості України та дебютуватиме у «Першій лізі» наступного сезону, визвав на збори Владислава Краєва, який минулий сезон провів в оренді у «Гірнику-Спорт». А ось про Сергія Романова поки що не повідомляється. На сайті «Гірника-Спорт» теж ніякої інформації щодо Сергія Романова не було.

Відомо, що сьогодні «Гірник-Спорт» Горішні Плавні вийшов з відпустки та стає до підготовки до сезону-2022. Повідомляється, що з минулорічного складу в команді залишилось лише п’ятеро футболістів.

 

Олександр Мазан, прес-служба «Луганської обласної асоціації футболу», 1 липня 2021 року

По материалам — Луганської обласної асоціації футболу

Запись опубликована в рубрике Спортивный Донбасс. Добавьте в закладки постоянную ссылку.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *