«ЛЕГІЯ» МАЛА ВІДЧУТНУ ПЕРЕВАГУ

Спортивний Донбас

Не менш популярний ресурс uafootball.com набагато раніше Sport.ua (20.52 від 8 липня в порівнянні 3.30 від 9 липня) повідомив своїм «споживачам» про те, як «у Варшаві зустрічались місцева «Легія та луганська «Зоря». Анонімний(на) автор(ка) напрацював (ла) явно на більшу суму, ніж «дєжурная дєвачка» зі Sport.ua і ось «наробок» я вам і пропоную вашій увазі:

«Зоря в дебютному матчі Ван Левена поступилася варшавській Легії»

Луганці відкрили рахунок у цьому поєдинку, але не втримали перевагу у рахунку

У рамках товариського матчу у Варшаві зустрічалися місцева “Легія” та луганська “Зоря”. Для польської команди це була завершальна зустріч у рамках підготовки до сезону, а ось “мужики” лише розпочали цим поєдинком літній тренувальний збір. Також важливо відзначити, що на чолі “Зорі” дебютував нідерландський наставник Патрік ван Левен.

Обидві команди почали нервово: було надто багато помилок. Результативними вони стали, коли арбітр призначав пенальті: їх було аж три у першому таймі. Спочатку реалізував одинадцятиметровий Назарина, потім Мацапура потягнув удар з точки від Пескейри, а вже на 44-й хвилині той же Пескейра зміг переграти українського голкіпера.

“Легія” з середини першого тайму, та й до кінця матчу мала відчутну перевагу. Завдяки ній у другій половині зустрічі варшавці вийшли вперед та втримали цей рахунок до кінця. Окрім цього “армійці” записали на свій рахунок влучання в стійку та поперечку. Луганці теж мали свій хороший шанс під завісу зустрічі: Крістіан розхитав двох опонентів і пробив під поперечку у праву дев’ятку – голкіпер витягнув.

Також варто згадати і двох футболістів, котрі добре знайомі українцям. У складі “Легії” на 70-й хвилині вийшли Ігор Харатін та Йоель Абу-Ханна.

Товариський матч

Стадіон Війська Польського (Варшава)

“Легія” (Варшава, Польща) – “Зоря” (Луганськ, Україна) 2:1

Голи: Пескейра 44 (пен.), Мучі 67 – Назарина 27 (пен.)

Незабитий пенальті: Пескейра 39 (голкіпер)

Стартовий склад “Зорі”: 53. Дмитро Мацапура (ГК), 77. Олег Данченко, 32. Максим Імереков, 44. Арсеній Батагов, 38. Максим Сміян, 20. В’ячеслав Чурко, 29. Єгор Назарина, 7. Владислав Кабаєв, 8. Максим Луньов, 9. Дмитро Мишньов, 11. Олександр Гладкий

Стартовий склад “Легії”: 1. Каспер Тобіаш (ГК), 55. Артур Єдрейчик, 29. Ліндсі Роус, 4. Матеуш Вітеска, 5. Юрі Рібейро, 20. Ернест Мучі, 40. Роберт Піх, 99. Бартош Сліш, 27. Джосуе Пескейра, 28. Макана Баку, 9. Блаж Крамер».

 

До цього анонім «причепив» посилання на відеотрансляцію матчу.

Про те, як «висвітлюють» футбол луганської «Зорі» інші популярні ресурси – в інших текстах «Спортивного Донбасу».

 

Олександр Мазан, 9 липня 2022 року

Запись опубликована в рубрике Спортивный Донбасс. Добавьте в закладки постоянную ссылку.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *