«ФУТЗАЛ. ПЕРШІСТЬ ЛУГАНЩИНИ-2022. ЮНАКИ»: НА ЛУГАНЩИНІ СТАРТУЄ ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА ПЕРШІСТЬ З ФУТЗАЛУ

Спортивный Донбасс

Наступної суботи – 15 січня 2022 року – у багатьох містах, селищах та селах Луганщини стартує дитячо-юнацька першість Луганської області-2022 з футзалу у закритих приміщеннях. Організатором першості є «Луганська обласна асоціація футболу» («ЛОАФ») за підтримки Департаменту освіти та науки  та Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Луганської обласної державної адміністрації.

 Першість традиційно пройде у чотирьох вікових категоріях, які охоплять віковий діапазон у вісім років і навіть більше (від U-11 до U-17).

Додам, що першість пройде в непростих умовах «жовтої» зони коронавірусних обмежень, але у «Регламенті…» змагань всі вони передбачані і детально прописані. Цього року дитячо-юнацька першість Луганщини-2022 стартує на пів-місяця раніше, що дозволить провести першість більш виважено і стабільно. Нагадаю, що минула першість Луганщини – 2021 року – зібрала 51 команду з більшості об’єднаних територіальних громад Луганщини.

Прес-служба «Луганської обласної асоціації футболу» детально висвітлюватиме цей масштабний турнір футбольної зміни Луганщини.

 

Олександр Мазан, прес-служба «Луганської обласної асоціації футболу», 13 січня 2022 року 

По материалам — Луганської обласної асоціації футболу

Запись опубликована в рубрике Спортивный Донбасс. Добавьте в закладки постоянную ссылку.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *