«ПЕРШІСТЬ ЛУГАНЩИНИ-2022». ЮНАКИ. U-11: ДЮСШ-2 СЄВЕРОДОНЕЦЬК – ДЮСШ МАРКІВКА — 4:1

Спортивный Донбасс

ДЮСШ-2 Сєверодонецьк – ДЮСШ Марківка — 4:1 (2:1)

Першість Луганщини-2022. Юнаки. U-11. 16 січня 2022 року. Сєверодонецьк. Арбітри: Антон Кандела (Сєверодонецьк), Роман Ерстенюк (Сєверодонецьк).

ДЮСШ-2 Сєверодонецьк:

Захар Урубков

Данило Сушко

Давид Жуган

Антон Донченко

Артем Єрмаков

Алі Авад

Данило Пономарьов

Давид Ларгін

Владислав Гуцол

Платон Романов

Ілля Трунов

Дмитро Жданов

Артем Безгубенко

Тренер – Євген Сімбірьов

 

ДЮСШ Марківка:

Антон Міхєєв

Григорій Авакян

Максим Мірошник

Данило Глущенко

Дмитро Костюченко

Арсеній Коротун

Валерія Білоус

Кирило Лукаш

Ілля Межанський

Тимур Ульченко

Костянтин Діденко

Тренер – Євген Моргосліп

(прим. у рапорті арбітра не вказані номери футзалістів та автори голів, у прізвищах футзалістів можуть бути помилки, оскільки не завжди зрозумілим є почерк, яким заповнюється документ – Олександр Мазан).

Як повідомляли раніше сайт «Луганської обласної асоціації футболу» («ЛОАФ») та інформаційний ресурс «Спортивний Донбас», 15 січня 2022 року в багатьох громадах Луганщини стартувала першість Луганщини-2022 серед дитячих та юнацьких(і дівчачих!) команд з футзалу. Як і раніше, першість Луганщини-2022 за участю десятків команд чотирьох вікових категорій, які охоплюють дітей та підлітків від 2013-го по 2005-й роки народження, проходить за підтримки Департаменту освіти та науки та Управління молоді та спорту Луганської обласної держадміністрації («ЛОДА») під безпосереднім керівництвом «Луганської обласної асоціації футболу».

Юним футболістам та футболісткам надаються кращі криті спортивні арени Луганщини, включаючи й «Льодовий Палац спорту» у Сєверодонецьку, де вони мають змогу продемонструвати свою майстерність, достойно представити свої громади на обласному рівні.

Прес-служба «ЛОАФ» намагається повноцінно презентувати дитячо-юнацькі першості Луганщини-2022 у медіа-просторі. В тому числі й відеоматеріалами.

Що стосується звітного матчу, то юні футзалісти Марківки (а доросла команда цієї громади вперше історії футболу Луганщини стала бронзовим призером чемпіонату Луганщини-2021 і юні футболісти з самого східного краєчка Луганщини намагатимуться підтримати високе реноме марківського футболу) здолали непростий маршрут до обласного центру, що саме по собі – великий виклик для 9-10-річних хлопчаків (зверніть увагу і на одну дівчинку у складі Марківки). Так, лідер обласного юнацього футболу та футзалу – сєверодонецька ДЮСШ-2 – на домашній арені перемогла прибулих здалека марківчан, але ми вже не побачили великого рахунку, з яким колись впевнено перемагали своїх суперників вихованці ДЮСШ-2 Сєверодонецьк.

Про інші матчі дитячо-юнацької першості Луганщини-2022 – у наступних матеріалах.

 

Олександр Мазан, прес-служба «Луганської обласної асоціації футболу», 16 січня 2022 року

По материалам — Луганської обласної асоціації футболу

Запись опубликована в рубрике Спортивный Донбасс. Добавьте в закладки постоянную ссылку.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *