ОЛЕГ ЖДАНОВ ПРО ЛУГАНЩИНУ, ЯК «ПОГАНИЙ» НАПРЯМОК» ФРОНТУ ДЛЯ УКРАЇНСЬКОЇ АРМІЇ

Государство

Полковник у відставці та один з провідних військових експертів України Олеж Жданов у вечірньому інтерв’ю телеканалу «Україна-24» коротко зхарактеризував стан справ на фронті російсько-української війни на 19-ту годину 11 травня 2022 року. «У нас є два основні напрямки на сьогоднішній день, — сказав Олег Жданов, – Один – хорошой, інший – поганий для України. В районі Харкова українські війська вичавлюють російського агресора не тільки від обласного центру, а вже зупинились в 10 км від російського кордону (я так розумію – це не «зупинка», а просто фіксація бойових порядків Збройних Сил України на цей час – прим. Олександр Мазан). Поганий напрямок – це напрямок від Ізюма в напрямку Сєверодонецька. Це єдиний напрямок фронту, де Росія продовжує наступальні дії на наші позиції і намагається «продавити» нашу оборону.
На інших напрямках – Херсонському, Криворізському та Запорізському ворог перегруповується і переходить до оборони. Ніяких наступальних дій на ціх дільницях фронту він не веде.
В маріуполі продовжуються бої за теріторію «Заводу «Азовсталь». Вірніше – бої йдуть вже на території «Заводу «Азовсталь». Українські бійці тримають там оборону. Наша армій продовжує там битися», — констатував Олег Жданов.

Олександр Мазан, за матеріалами «Україна-24», 11 травня 2022 року

Запись опубликована в рубрике Украина и Государства. Добавьте в закладки постоянную ссылку.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *