«ВОРСКЛА» ПОЛТАВА НЕ ПОДОВЖИЛА КОНТРАКТ З ЮРІЄМ МАКСИМОВИМ   

«Спортивний Донбас». Футбол        

Провідний спортивний ресурс полтавщини «Полтавщина-Спорт», редактор і автор якої Владислав Власенко навіть під час російського вторження в Україну не закрив сторінку видання у забороненій в Україні російській соціальній мережі «ВКонтакті», опублікував з посланням на «Fanday» повіодомлення про те, що

 полтавська «Ворскла» не подовжила контракт з колишнім тренером донецького «Металурга» Юрієм Максимовим та його тренерським штабом:

Першого червня на офіційному сайті полтавської “Ворскли” з’явилося дивне повідомлення, в якому йшлося про те, що у клубу закінчився контракт з головним тренером Юрієм Максимовим та його штабом. При цьому клуб ніяк не конкретизував що це означає, а віцепрезидент Олег Лисак у всіх інтерв’ю ухиляється від прямої відповіді на запитання чи буде Максимов далі тренувати полтавську команду. Сам Юрій Вільйович у коментарі виданню “Fanday” розповів, що його самого здивували подібні новини:

«Про те, що мій контракт з “Ворсклою” добіг кінця, мені сьогодні сказав сусід по дачі. Таке життя, але хотілося б, щоб хтось з клубу зв’язався зі мною з цього приводу та бодай подякував за зроблену роботу. Все ж частина мого життя пройшла у Полтаві. А так, виходить, що я дізнався про це від сторонніх людей. Якось не по-людськи.

Якщо про це написали на сайті, то чому б не подзвонити мені, та не сказати про це.

В будь-якому випадку, життя триває. Я вдячний Ворсклі, що для мене було створено всі умови. Не можу сказати, що не розчарований, адже на щось сподівався. Все-таки два з половиною роки будував команду. Від такого прощання залишився осад”.

Нагадаємо, що Юрій Максимов очолив “Ворсклу” в листопаді 2019-го. За цей час команда двічі вийшла у Єврокубки та дійшов з командою до фіналу Кубка України 2019/2020, де полтавці в серії пенальті поступилися “Динамо”.

 

Олександр Мазан, 2 червня 2022 року

Запись опубликована в рубрике Спортивный Донбасс. Добавьте в закладки постоянную ссылку.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *